Over Martine

Werkzaam in de praktijk op woensdag en vrijdag de hele dag, beperkt op dinsdag of donderdagavond.

 

Ik ben Martine van Iersel, praktijkhouder en moeder van twee kinderen. Vijftien jaar geleden heb ik deze praktijk opgericht en in de loop der tijd zijn er goede samenwerkingsverbanden opgebouwd met meerdere huisartspraktijken in de directe en omliggende gemeentes. In behandelingen is het persoonlijk contact voor mij altijd het uitgangspunt. Ik gebruik de bewezen behandelmethodes, maar voeg deze naar de persoonlijke situatie en context van de cliënt zodat de verandering die plaatsvindt, zoveel mogelijk 'eigen' gemaakt kan worden. De behandeling kan overwegend directief en klachtgericht zijn, soms meer ontdekkend en gericht op bewustwording en inzicht. Afname van klachten, soms gecombineerd met verandering van oude patronen is het doel.

 

Na een studie arbeids- en organisatiepsychologie (Universiteit Utrecht 1996) en klinische psychologie (Universiteit Leiden 2000) heb ik een post-master opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd. Mijn ervaring als therapeut heb ik opgedaan in verschillende GGZ organisaties. Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van psychotrauma en ben gecertificeerd EMDR Europe Practitioner (www.EMDR.nl). Ook ben ik geregistreerd senior schematherapeut, een behandeling die ingezet wordt om hardnekkige patronen en klachten te doorbreken.

 

Naast deze praktijk ben ik als GZ-psycholoog werkzaam bij PsyQ in een multidisciplinair team met onder meer psychiaters en psychologen waar ik vanaf 2023 een drie-jarige opleiding tot psychotherapeut volg. In de afgelopen jaren heb ik bij PsyQ specialistische (groeps)behandelingen gegeven, collega-psychologen in opleiding begeleid en meegewerkt aan onderzoek naar traumagerichte behandeling van persoonlijkheidsstoornissen.

 

Voor intervisie en waarneming bij langdurige afwezigheid/ziekte kunt u terecht bij mijn collega Margo van Vugt die vier jaar in mijn praktijk werkzaam is geweest (https://www.conneczie.nl/).


Registraties:

-EMDR Europe Practitioner                                                           

-Senior Schematherapeut

 

-BIG-registratienummer: 39063915325

 

                 View Martine van Iersel's profile on LinkedIn