Over Martine

Werkzaam in de praktijk op woensdag en vrijdag de hele dag, tevens donderdagavond.

 

Ik ben Martine van Iersel, praktijkhouder en moeder van twee kinderen. Dertien jaar geleden heb ik deze praktijk opgericht. Inmiddels werk ik hier met veel plezier samen met mijn collega's. In de behandelingen is het persoonlijk contact voor mij altijd het uitgangspunt. Ik gebruik de bewezen behandelmethodes, maar voeg deze naar de persoonlijke situatie en context van de cliënt zodat de verandering die plaatsvindt, zoveel mogelijk 'eigen' gemaakt kan worden. De behandeling kan overwegend directief en klachtgericht zijn, soms meer ontdekkend en gericht op bewustwording en inzicht. Afname van klachten, soms gecombineerd met verandering van oude patronen is het doel.

 

Na een studie arbeids- en organisatiepsychologie (Universiteit Utrecht 1996) en klinische psychologie (Universiteit Leiden 2000) heb ik een post-master opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd. Mijn ervaring als therapeut heb ik opgedaan in verschillende GGZ organisaties. Ik heb me gespecialiseerd in de behandeling van psychotrauma en ben gecertificeerd EMDR Europe Practitioner (www.EMDR.nl). Ook ben ik geregistreerd senior schematherapeut, een behandeling die ingezet wordt om hardnekkige patronen en klachten te doorbreken.

 

Naast deze praktijk ben ik als GZ-psycholoog werkzaam bij PsyQ in een multidisciplinair team met onder meer psychiaters en psychologen. Als vrijgevestigd GZ-psycholoog heb ik me bovendien aangesloten bij PsychOptima, een zorggroep van GZ-psychologen in de regio. Voor intervisie en waarneming bij langdurige afwezigheid/ziekte kunt u terecht bij mijn collega Margo van Vugt.


Registraties:

-EMDR Europe Practitioner                                                           

-Senior Schematherapeut

 

-BIG-registratienummer: 39063915325

 

                 View Martine van Iersel's profile on LinkedIn